Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας, 25 Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Φώφη Γεννηματά νοσηλευόταν από τις 11 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και κατέληξε.

Η άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη με κρίση ειλεού στο νοσοκομείο για να καταλήξει δύο εβδομάδες αργότερα. Αμέσως με την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, αποσύρθηκε και από τη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Οι συνυποψήφιοί της στη συγκεκριμένη κούρσα, ανέστειλαν άμεσα μετά την ανακοίνωση για την επιδείνωση της υγείας της, τις προεκλογικές τους καμπάνιες, σε ένδειξη σεβασμού στον υπέρ πάντων αγώνα που έδινε η πρόεδρος του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματά έχασε νέους και τους δύο γονείς της, Γιώργο Γεννηματά και Κάκια Βέργου, αμφότερους από καρκίνο. Τη μάχη με τον καρκίνο είχε δώσει και η ίδια. Το 2008, στα 43 της χρόνια όταν σε εξετάσεις οι γιατροί εντόπισαν καρκίνο στο δεξιό μαστό.

Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο Ερρίκος Ντυνάν, ενώ έπειτα ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και εισήχθη στο Μεμόριαλ για να ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Η Φώφη Γεννηματά πέθανε στα 56 της χρόνια. Ήταν γεννημένη στις 17 Νοεμβρίου του 1964. Παντρεύτηκε δύο φορές και έκανε τρια παιδιά. Πρώτος σύζυγος της ήταν ο Αλέξανδρος Ντέκας, τον οποίο παντρεύτηκε όταν ήταν 22 ετών. Απέκτησαν μαζί μια κόρη.

Δεύτερος σύζυγός της ο Ανδρέας Τσούνης τον οποίο παντρεύτηκε το 2003 και απέκτησε μαζί του μια κόρη και ένα γιο. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ