Σημαντική η συμβολή των νέων

Σημαντική η συμβολή των νέων

Είναι γεγονός ότι κάποιοι νέοι εντάσσονται σε συνδυασμούς, με την επιθυμία να συμβάλλουν ενεργά στα πολιτικά δρώμενα της επαρχίας μας.

Με την ανακοίνωση των συνδυασμών, η μεγάλη μας έκπληξη ήταν και η συμμετοχή της κ. Νίκης (Νινέτας) Λεβή, η οποία επέστεψε από τις σπουδές της και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην πόλη μας.

Θα ήταν περιττό να αναπτύξουμε το πάθος και το ζήλο με τον οποίο μιλάει για δράσεις ανάπτυξης και αυτό επειδή πιστεύουμε ότι η Νινέτα έχει κληρονομήσει το οικογενειακό κύτταρο της ενέργειας και δημιουργικότητας.

Είναι γνωστό ότι μέλη της οικογένειας Λεβή στα Φάρσαλα υπήρξαν πρωτοπορικοί έμποροι της εποχής, όπου ότι μοντέρνο αναζητούσε κανείς το έβρισκε στα καταστήματά τους.

Από τον αείμνηστο παππού της Ιάκωβο Λεβή, που επί δεκαετίες δραστηριοποιούνταν στο κέντρο της πόλης με υφάσματα και στη συνέχεια με ενδύματα και ως ανήσυχο πνεύμα συνέβαλε κατά το μέγιστο για την ίδρυση του σκοπευτικού ομίλου, ως και τον αείμνηστο πατέρα της που συνέχισε τη δράση αυτή και στη συνέχεια άνοιξε τα καλύτερα καταστήματα σίτισης, με καφέ, ποτό αλλά και φαγητό.

Η συμβολή τους στη τοπική κοινωνία και κυρίως στη τοπική οικονομία ήταν μέγιστη.

Οι απόψεις τους στα δημοτικά δρώμενα ήταν πάντοτε σεβαστές.

Αυτό ακριβώς το κύτταρο δείχνει να έχει κληρονομήσει η Νινέτα, με δράση, λόγο και άποψη, δείχνοντας πάντοτε σεβασμό σε κάθε της συνομιλητή.

Η σχέση της οικογένειά της με την εφημερίδα ήταν στενά συνδεδεμένη, ως καθαρά τοπικιστές αυτού του τόπου και μέσα από το βλέμμα της διακρίνουμε την ενέργεια και το πάθος των προγόνων της αλλά και αυτό της μητέρας της που επί χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας με κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, μοναδικό στο είδος του και με τη ουσιαστική συμβολή της Νινέτας.

Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ