Ακούραστος στο τιμόνι του ΟΠΑΚΠΑ

Ακούραστος στο τιμόνι του ΟΠΑΚΠΑ

Δεν χωράει καμία αμφισβήτηση ότι η εργατικότητα του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Κων/νου Δερλού είναι ολοφάνερη, καθώς καλύπτει τις σημαντικότερες δράσεις του Δήμου στους τομείς του Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας.

Όταν το 2003 που πρωτοξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά, ο κ. Δερλός μας επισκέφθηκε στα γραφεία μας, είδαμε έναν άνθρωπο συγκροτημένο, ευδιάθετο, χαμηλών τόνων, προσιτό και γεμάτο ενέργεια, θέλοντας με μεγάλη διάθεση να συμβάλλει στα δρώμενα της πόλης.

Πιστεύουμε δε ότι η εκλογή του δεν ήταν καθόλου τυχαία για όσους τον τίμησαν, καθώς γνώριζαν αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος και σήμερα συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην διαμόρφωση πολλών δράσεων με τους ελάχιστους συνεργάτες του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η επιλογή και η εκλογή του κ. Δερλού και η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του από τον κόσμο, έδειξε ότι η επαρχία μας βγήκε κερδισμένη και αυτό γιατί ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων είναι η πλέον αρμόδια υπηρεσία για τα παρακάτω:

-Παιδικούς Σταθμούς (1ο και 2ο)

-Μουσική Σχολή

-ΚΑΠΗ

-Δημοτικό Στάδιο

-Κλειστό Γυμναστήριο

-Δημοτική Χορωδία

-Παιδική Δημοτική Χορωδία

-Χορωδία ΚΑΠΗ

-Χορευτικά Δήμου

-Εκατοντάδες Πολιτιστικές εκδηλώσεις (Πολιτιστικός Αύγουστος, Γιορτή Χαλβά, Χριστούγεννα στην Πόλη μας και άλλες)

-Και δεκάδες Αθλητικές εκδηλώσεις (Αχίλλειος Άθλος, Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου 5x5, Τουρνουά Μπάσκετ 3x3, Τουρνουά Σκακιού και άλλα).

Εάν κάποιος σκεφτεί τις δράσεις και εκδηλώσεις όλων αυτών των προαναφερθέντων, κατανοεί την απαιτούμενη εργασία υλοποίησης και επιτυχίας αυτών.

Επιθυμούμε σ' αυτό το σημείο να τον ευχαριστήσουμε αυτόν και τους συνεργάτες του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ