Σπουδαίο το έργο της ΔΗΚΕΦΑ

Σπουδαίο το έργο της ΔΗΚΕΦΑ

Μερικοί άνθρωποι έχουν τη θέληση και πολύ περισσότερο τη διάθεση να συμβάλλουν κατά το μέγιστο στα δημοτικά δρώμενα της πόλης και μ' ένα αντικείμενο δράσεων που είναι άκρως σημαντικό.

Η κ. Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου, ως δημοτική σύμβουλος και αργότερα όταν ανέλαβε τα καθήκοντα της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ τον Σεπτέμβριο 2017 μέχρι και σήμερα, έχει παρουσιάσει ένα σπουδαίο έργο για το υπέρτατο αγαθό την προαγωγή της υγείας στα πλαίσια  της κοινωνικής πολιτικής.

Με κορυφαία έργα δράσεων, όπως η πρόληψη και η προαγωγή υγείας με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, με ιατρικές ημερίδες και τη δημιουργία δεξαμενής εθελοντών δοτών μυελού οστών.

Επίσης με την πρόσφατη δράση για το βραχιόλι κινδύνου, αποδεικνύεται ότι ο Δήμος μας έχει "ξεφύγει" από τα όρια της στενής γραφειοκρατίας, με άλματα στη πρόληψη της υγείας και όχι μόνο. Και τέλος με το πρόγραμμα μετεγκατάστασης των Ρομά, το οποίο βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης τους και κατ’ επέκταση την υγείας τους.

Και μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα είδαμε και βραβεύσεις και τα συγχαρητήρια ανά την Ελλάδα. Με κορυφαία την βράβευση από την Μαριάνα Β. Βαρδινογιάννη για την κοινωνική συνεισφορά στο πρόσωπο της Κυριακής Παναγιωτοπούλου και την διπλή πανελλήνια βράβευση, μία για την ίδρυση του ΚΕΠ Υγείας και μία για τους πολλούς ωφελούμενους δημότες για το έτος 2017.

Η Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου λοιπόν ασχολήθηκε με έναν τομέα που κρίνεται άκρως απαραίτητος στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι, με την βοήθεια πολλών τοπικών έγκριτων και καταξιωμένων επιστημόνων αλλά και με τους Γιατρούς του Κόσμου. Έτσι συντελέστηκε ένα μεγάλο επιστημονικό έργο αναγνωρίσιμο από την κοινωνία των Φαρσάλων.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ