Κέλλας: Το 2023 ορόσημο για την πρόοδο της χώρας

Κέλλας: Το 2023 ορόσημο για την πρόοδο της χώρας

«Το 2023 ανατέλλει στην υφήλιο, συνοδευόμενο από προσδοκίες για ειρήνη στην Ανατολική Ευρώπη, σταθερότητα στον κόσμο και ανάπτυξη σε κάθε περιφέρεια του πλανήτη.

Η νέα χρονιά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για όλη την ανθρωπότητα και δη για την πατρίδα μας, που αφήνει πίσω της μία περίοδο μεγάλων και διαδοχικών προκλήσεων, στις οποίες ανταπεξήλθαμε με επιτυχία».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά, προσθέτοντας:
«Η χώρα μας κρατήθηκε “όρθια” τη διετία της πανδημίας και άντεξε στην παγκόσμια ύφεση και την εισαγόμενη ενεργειακή κρίση, που ακολούθησαν και επιτάθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση στάθηκε στο πλευρό των ευάλωτων και των πληγέντων, λαμβάνοντας στοχευμένα μέτρα στήριξης, τα οποία συνέβαλαν στην ταχεία αποκατάσταση της οικονομικής δραστηριότητας και στη διατήρηση της χώρας σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Η Παιδεία ενισχύθηκε με 25000 μόνιμους διορισμούς και προκηρύχθηκαν μόνιμες θέσεις για την αναζωογόνηση του ΕΣΥ. Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων βελτιώνεται.

Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται και οι συνταξιούχοι θα δουν αύξηση στις αποδοχές του κατά 8% μετά από 12 χρόνια.

Η Εισφορά Αλληλεγγύης καταργείται και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Το μισθολόγιο των γιατρών του ΕΣΥ αναμορφώνεται και διευθετούνται μισθολογικά αιτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αμυντική θωράκιση της χώρας ενισχύεται και στους στρατιωτικούς μας δίδονται σύγχρονα μέσα, που συνιστούν σημαντικό πολλαπλασιαστή ισχύος.

Οι συμμαχίες με κορυφαίες δυνάμεις του διεθνούς συστήματος, όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία, αλλά και οι συνεργασίες μας με βασικούς περιφερειακούς δρώντες, όπως το Ισραήλ και η Αίγυπτος, αναβαθμίζουν τη γεωπολιτική θέση της Ελλάδας και μας επιτρέπουν να βαδίσουμε στο μέλλον με αυτοπεποίθηση.

Χρέος μας είναι το 2023 να διατηρήσουμε τη χώρα μας στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης, ανανεώνοντας τη λαϊκή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, για μια νέα τετραετία με σχέδιο και πρόγραμμα.

Εύχομαι, ολόψυχα, σε όλες τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους, σε κάθε χωριό και πόλη του Νομού μας, καθώς και σε όλο τον κόσμο, υγεία, δύναμη και κάθε καλό!

Καλή Χρονιά!». xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ