ΛΑΡΙΣΑ

Παρουσία Κ. Αγοραστού η κοπή πίτας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας


Στην κοπή πίτας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος ευχήθηκε στους υπαλλήλους «δημιουργική και εποικοδομητική νέα χρονιά, με υγεία και αγάπη σε όλους».

Πανελλήνιοι αγώνες στίβου Κ20 στη Λάρισα


Ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, καθώς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, που συνεδρίασε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου επικύρωσε τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στη Λάρισα (22-23 Ιουλίου).

Εκδήλωση Επιμελητηρίου Λάρισας με Αναπτυξιακή Τράπεζα


Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB), λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία πρόσβασης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη του Επιμελητηρίου την Πέμπτη 26-1-2023 και ώρα 18.00. με στόχο την προβολή των χρηματοδοτικών προϊόντων της τράπεζας προς ενίσχυση της ρευστότητας, της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των ΜΜΕ.

Βazaar με Χριστουγεννιάτικα είδη στη Λάρισα από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Βazaar που διοργανώνει στη Λάρισα, στην Πλατεία Ταχυδρομείου (μπροστά από την Ιατρική σχολή), από τις 20 έως 30 Δεκεμβρίου 2022, σε μία προσπάθεια να αναδείξει το πολύτιμο μήνυμα των Χριστουγέννων: την αξία της Προσφοράς!

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου για δωρεάν διάθεση Ψηφιακών Υπογραφών


Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε από το Επιμελητήριο η δωρεάν διάθεση της ψηφιακής υπογραφής στα μέλη του, του «ψηφιακού μας αποτυπώματος» που στον σύγχρονο κόσμο διασφαλίζει την αυθεντικότητα του αποστολέα και εξασφαλίζει την εγκυρότητα ενός ηλεκτρονικού εγγράφου.

Ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός στην έκθεση «Κερνάμε Λάρισα»


«Η έκθεση «Κερνάμε Λάρισα» είναι σημαντική, γιατί προσφέρει τη δυνατότητα σε παραγωγούς και συλλογικά σχήματα του νομού, να προβάλλουν τα ποιοτικά αυθεντικά προϊόντα made in Larissa, που παράγονται με κόπο και μεράκι» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στα εγκαίνια της έκθεσης «Κερνάμε Λάρισα», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Επιμελητήριο Λάρισας: Ηλεκτρονικές αιτήσεις για θεώρηση εξαγωγικών εντύπων


Το Επιμελητήριο Λάρισας, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μελών του, θέτει σε εφαρμογή τη δυνατότητα θεώρησης των εξαγωγικών διαδικασιών μέσω της πλατφόρμας του e-chamber.

Επιμελητήριο Λάρισας: Ηλεκτρονικές αιτήσεις ανανεώσεις διαμεσολαβούντων στην ασφάλιση


Το Επιμελητήριο Λάρισας, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την καλύτερη δυνατή  εξυπηρέτηση των μελών του, θέτει σε εφαρμογή τη δυνατότητα ανανέωσης των αδειών διαμεσολάβησης στην ασφάλιση μέσω της πλατφόρμας του e-chamber.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ