ΛΑΡΙΣΑ

Μαζική προσέλευση Τυρναβιτών στη δράση «Drive Through Rapid Tests» - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα


Ξεκίνησαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 με τη μορφή των «Drive Through Rapid Tests» στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με πρώτο σταθμό την πόλη του Τυρνάβου.

Εθελοντική αιμοδοσία Πανεπιστημιακού και Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρήθηκε αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της κυκλοφορίας και την ελάττωση προσέλευσης αιμοδοτών γεγονός που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν.

Για τους λόγους αυτούς, οι νοσοκομειακές υπηρεσίες του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας καλούν νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν σε εθελοντική αιμοδοσία.

Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει...
Να είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η αιμοληψία πραγματοποιείται από 12.11.2020 μέχρι 28.11.2020 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00 στο Κτίριο Κατσίγρα (ισόγειο).

Με τιμή
Συνεργασία
Αιμοδοσία ΠΓΝΛ - Αιμοδοσία ΓΝΛ ΧΧ

Λάρισα: 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας, όταν αργά εχθές το βράδυ έγινε γνωστό ότι μία 20χρονη φοιτήτρια που σπούδαζε σε σχολή της πόλης έθεσε τερμα στη ζωή της με απαγχονισμό.

7 ημέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα οι έλεγχοι της Περιφέρειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού


Επτά μέρες την εβδομάδα, πρωί και απόγευμα επεκτείνονται με εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού οι έλεγχοι της Περιφέρειας σε καταστήματα και λαϊκές αγορές για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας- μάσκες, αποστάσεις κλπ- στο πλαίσιο των προληπτικών δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού.

Το 5ο Γυμνάσιο Λάρισας στα «πράσινα κτίρια» της Περιφέρειας Θεσσαλίας


Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του 5ου Γυμνασίου Λάρισας», προϋπολογισμού 1.165.977,89 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ