Αστυνομικός έκοβε κλήσεις αλλά είχε «ξεχάσει» τη μάσκα του

Αστυνομικός έκοβε κλήσεις αλλά είχε «ξεχάσει» τη μάσκα του

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε το πρωί της Πέμπτης στην Πάτρα, η εμφάνιση αστυνομικού στο κέντρο της πόλης, ο οποίος ενώ «έκοβε» κλήσεις για παραβίαση του ΚΟΚ σε οδηγούς, κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά μήκος της Αγίου Ανδρέου, προκαλώντας την απορία και την ενόχληση πολλών περαστικών, που εξέλαβαν την συμπεριφορά του ένστολου, ως προκλητική.

Την ίδια στιγμή συνάδελφοί του διενεργούσαν πεζές περιπολίες λίγο πιο μακριά, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ώστε να διαπιστώσουν εάν οι Πατρινοί τηρούσαν τα μέτρα προστασίας και φορούσαν τις μάσκες τους, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου, τη στιγμή που βεβαίωνε παράβαση σε οδηγό για παράνομη στάθμευση, ο Αστυνομικός συνομιλούσε με άλλους δύο πολίτες από διπλανή καφετέρια, οι οποίοι και εκείνοι δεν φορούσαν μάσκα.

Μάταια καταστηματάρχης παρακείμενης επιχείρησης συνέστησε ευγενικά στον ένστολο να φορέσει τη μάσκα του. Τον προσπέρασε επιδεικτικά, ίσως γιατί θεώρησε ότι ως αστυνομικός βρίσκεται υπεράνω του νόμου. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ