Γλυκά Νερά: Με τους γονείς της Καρολάιν θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία

Γλυκά Νερά: Με τους γονείς της Καρολάιν θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία

Ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δολοφόνησε την σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λύδιας από τους γονείς της Καρολάιν.

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει στη ζεστή αγκαλιά της γιαγιάς Σούζαν και του παππού David, γονείς της Καρολάιν που έχουν αφιερώσει πια τη ζωή τους στην ανατροφή της εγγονής τους.

Το ενός έτους κοριτσάκι θα παραμείνει στην Αλόννησο, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες.

Tι είπε ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
«Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του», δήλωσε στο ΜΕGA ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η συζήτηση για την επιμέλεια της Λυδίας
ΧΘες συζητήθηκε στο δικαστήριο η επιμέλεια της Λυδίας με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να μεγαλώσει με την οικογένεια της Καρολάιν.

Στη δίκη έδωσαν το παρών μόνο οι δικηγόροι των δύο οικογενειών, με τη μητέρα της Καρολάιν να μένει με τη μικρή Λυδία στην Αλόνησο.

Ειδικοί παιδοψυχολόγοι θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια, προκειμένου η μικρή να μάθει όταν και όπως πρέπει τον φρικτό τρόπο με τον οποίο η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Στην Αλόννησο πλέον έχουν μετακομίσει και οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου. Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει στο σπίτι που έζησε και η μητέρα της. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ