Δημοτικό Ευυδρίου – Λόφου: Με θεατρική παράσταση και παραδοσιακούς χορούς η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

Δημοτικό Ευυδρίου – Λόφου: Με θεατρική παράσταση και παραδοσιακούς χορούς η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

Την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Στ’ τάξης και την λήξη του σχολικού έτους γιόρτασε το δημοτικό σχολείο Ευύδριου - Λόφου την προηγούμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου, στο προαύλιο χώρο του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Στ' τάξη όπου τα παιδιά ερμήνευσαν, "Το όνειρο του σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά.

Μετά την θεατρική παράσταση από τους μαθητές ακολούθησαν παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί από όλες τις τάξεις.

Στην συνέχεια έγινε παράδοση αναμνηστικών δώρων στους μαθητές της Στ' τάξης και κλήρωση τριών αξιόλογων δώρων (πατίνι, κάμερα H/Y, tablet) από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Αποχαιρετιστήριος λόγος δόθηκε από τη δασκάλα της Στ' τάξης κ. Κοσμά Χριστίνα αλλά και τον διευθυντή του σχολείου κ. Παπαποστόλου Δημήτριο, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν καλεσμένοι.

Στην πανέμορφη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλη, πρόεδρος τοπικού κ. Νίκος Γούσιος, πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Επαρχίας Φαρσάλων "Ενιπέας" κ. Θ. Καραΐσκος, πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Ευύδριου "Μελίνα" και φυσικά οι γονείς.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε μπουφές με εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς και με αναψυκτικά, ατομικούς χυμούς και παγωτά για τα παιδιά τα οποία ήταν προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επαρχίας Φαρσάλων «Ενιπέας» και τους οποίους ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου τους ευχαριστεί θερμά. xx

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ