Έρχεται η “Λευκή Νύχτα” του Εμπορικού

Έρχεται η “Λευκή Νύχτα” του Εμπορικού

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς διοργανώνει την “5η Λευκή Νύχτα” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Μια βραδιά κατά την οποία η αγορά των Φαρσάλων θα λειτουργήσει έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και 70%, με μουσική από τους dj που θα ακούγεται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με live μουσική, με facepainting, και πολλές ακόμη εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
-Στις 20:00 οι δράσεις θα ξεκινήσουν με ένα θεματικό κυνήγι θησαυρού για τα παιδιά, "Ο Θησαυρός του Σάλαζαρ και η Λευκή Νύχτα”, τα οποία θα κληθούν να μεταμορφωθούν σε πειρατές και να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες και τους γρίφους που θα βρούν στο δρόμο τους, κυνηγώντας τον χαμένο θησαυρό του καπετάνιου Σάλαζαρ.

-Στις 21:30, οι μάγοι θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους με μια μεγάλη παράσταση stand up magic show!

-Μασκώτ εδώ, μασκώτ εκεί, που είναι η μασκώτ; “Διάφορες μασκώτ θα περιφέρονται κατά τη διάρκεια της βραδιάς στα καταστήματα και θα φωτογραφίζονται με όλους”.

-Face painting για τους μικρούς μας φίλους.

-Δωρεάν Pop Corn και Μαλλί της γριάς για τα παιδιά.

-Παρέλαση αγαπημένων ηρώων (μασκώτ).

-Στη λήξη της βραδιάς θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική στην Πλατεία Λαού.

Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει “την πόλη σε μια γιορτή” και έχει σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 20:00 μ.μ.. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ