Γιοκ σε όλα! (σχόλιο)

Γιοκ σε όλα! (σχόλιο)

Μόλις ένας χρόνος έμεινε περίπου από τις Εθνικές και Δημοτικές εκλογές, και σε τοπικό επίπεδο τα αποτελέσματα δεν φαίνεται να είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Οι μεγάλες δεσμεύσεις και υποσχέσεις περί καθαρού πόσιμου νερού, δρόμος Φάρσαλα - Λάρισα, επάνδρωση Κέντρου Υγείας, ανάπτυξη εγκαταλελειμμένων Κοινοτήτων και λύση στα καθημερινά προβλήματα των Φαρσάλων και άλλα σημαντικά θέματα φαίνεται να συγκεντρώνουν όλα ένα μεγάλο “ΓΙΟΚ!”.

Επίσης, θα ήταν αν μη τι άλλο κρίμα, ακόμη και ντροπή, να ρίξουμε το βάρος στον «Ιανό» ή και στον κορονοϊό.

Και αυτό επειδή ο Δήμος με τον «Ιανό» επωφελήθηκε κατά το μέγιστο και μάλιστα με 6 εκατομμύρια ευρώ ενω ο κορονοϊός δεν έβαλε σε παύση τις λειτουργίες του Δήμου.

Μέσα στα 29 χρόνια της εφημερίδας μας όπου συνεργαστήκαμε με κάθε Δημοτική Αρχή, η νυν στον Δήμο Φαρσάλων φαίνεται να έχει τις ιδιαιτερότητές της εφόσον θέλει να πιστεύει ότι η μέχρι στιγμής πορεία της είναι ικανοποιητική.

Έτσι, χωρίς να μην έχει ολοκληρώσει καμία προεκλογική δέσμευση όπως και τα προαναφερόμενα, αναμένονται με μεγάλη ανυπομονησία τα προεκλογικά φυλλάδια με τα έργα της...

Ας γίνει συνείδηση όλων ότι δυστυχώς η χώρα μας δεν είχε και δεν έχει σταθερό πολιτικό σύστημα και παράλληλα σταθερή οικονομία, και ότι η δέσμευση οικονομικών πόρων για φράγματα και άλλα δεν αποτελεί και δέσμευση έργου κατασκευής.

Διότι ένα έργο υλοποιημένο, κατασκευασμένο είναι αυτό που ήδη βρίσκεται προς χρήση. xx

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ