Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση ορίζεται την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 19:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου την ίδια ώρα.

Εφόσον όμως μετά από τις παραπάνω Γ.Σ. δεν θα υπάρξει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία και προς αποφυγή ταλαιπωρίας σας, θα πρέπει να έλθετε στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει οριστικά στις 5 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στα Γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων μελών.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Διοικητικός απολογισμός 2020- 2021.
2. Οικονομικός απολογισμός 2020- 2021.
3. Εγγραφές – Διαγραφές μελών 2020- 2021.
4. Απαλλαγή Απερχόμενου Δ.Σ..
5. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβούλιου, Ελεγκτικής επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ο.ΕΜ.Ε.Θεσσαλίας.
6. Ψηφοφορία για την Εφορευτική Επιτροπή. 7. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις - τοποθετήσεις μελών της Γ. Σ.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Ιουλίου από τις 13:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα όργανα του Συλλόγου πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας προς τη Γραμματεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη μας και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές του συλλόγου μας, δημιουργούμε έναν ισχυρό Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο στην πόλη μας.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. Του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ