Όλες οι ομόφωνες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Όλες οι ομόφωνες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Την Τρίτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με τα κάτωθι 11 θέματα που είδαν ομόφωνες αποφάσεις.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο κ. Άρης Καραχάλιος.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1o: Αποδοχή ποσού 58.751,74€ του Υπ. Εσωτερικών για “Λειτουργικές δαπάνες των σχολείων έτους 2022 - Β΄ κατανομή”.

ΘΕΜΑ 2o: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 100.000,00€ του Υπ. Εσ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (με κωδικό ΟΠΣ 5168277).

ΘΕΜΑ 3o: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 105.135,25€ για “Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων δημοτικού σταδίου Φαρσάλων”.

ΘΕΜΑ 4o: Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 174.567,37€ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για “Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Φαρσάλων, Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020”.

ΘΕΜΑ 5o: Έλεγχος υλοποίησης του πρ/γισμού και υποβολή έκθεσης Α' τριμήνου έτους 2022 στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΘΕΜΑ 6o: Καθορισμός των όρων δημοπράτησης για εκμίσθωση Δημοτικών καλλιεργήσιμων εκτάσεων στην Κοινότητα Κρήνης, Δημοτικής Ενότητας Ενιπέα.

ΘΕΜΑ 7o: Καθορισμός του ύψους των τελών χρήσης χώρου κατά την διενέργεια εμποροπανηγύρεων στην Κοινότητα Φαρσάλων και στην Κοινότητα Σταυρού.

ΘΕΜΑ 8o: Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου, σχετικά με το αίτημα της Παρασκευής Κόκαλη και του Χρήστου Αλεξίου.

ΘΕΜΑ 9o: Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για υποθέσεις Δήμου.

ΘΕΜΑ 10o: Έγκριση των επικαιροποιημένων τεχνικών προδιαγραφών για το έργο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ”, καθορισμός των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού και ορισμός των μελών επιτροπής διαγωνισμού (ποσού 49.972,00€).

ΘΕΜΑ 11o: Αποδοχή ποσού 43.572,00€ απο το Υπουργείο Εσωτερικών για “Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017)” και ορισμός υπολόγου. XX

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ