Στον “πάγο” τα έργα (σχόλιο)

Στον “πάγο” τα έργα (σχόλιο)

“Παγωμένα” κυριολεκτικά βρίσκονται όλα τα μεγάλα έργα της επαρχίας μας με τους ανάδοχους να έχουν “τραβήξει χειρόφρενο” στην εκτέλεσή τους.

Φαίνεται ότι μόνο η Περιφέρεια προχωρά στην εκτέλεση διαφόρων και ουσιώδων έργων στην περιοχή μας και όχι μόνο, πράγμα το οποίο αφήνει αρκετά ερωτηματικά για τη δημοτική αρχή των Φαρσάλων.

Συζητήσεις μεταξύ Πρόεδρων Κοινοτήτων και πολιτών, κάνουν λόγο για κωλυσιεργία του Δήμου εφόσον πολλά απ’ αυτά τα μεγάλα έργα που έχουν εγκριθεί και άλλα έχουν συμβασιοποιηθεί δεν βρήκαν τόσο καιρό το δρόμο της εκτέλεσής τους!

Δεν είναι τυχαίο που επιρρίπτουν ευθύνες κατα παντός για την εν λόγω κωλυσιεργία και ενδεχομένως απώλεια χρηματοδότησης, εφόσον δεν ενέκρινε μόνο η πλειοψηφούσα παράταξη τις αλλεπάλληλες παρατάσεις που ζητούσαν οι εργολάβοι αλλά και άλλοι...

Όσο για τον λόγο του “παγώματος” αυτών των έργων, είναι γνωστό ότι οι τιμές όλων των οικοδομικών υλικών έχουν εκτοξευθεί στα ύψη το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, φαίνεται ότι τα δρομολογούμενα και πολυπόθητα έργα της περιοχής θα παραμείνουν στην “κατάψυξη” εώς νεωτέρας...

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εν λόγω κατάσταση χτυπά βάναυσα και τη τοπική οικονομία καθώς χάνονται κονδύλια χρηματοδοτούμενα που “πέφτουν”στην επαρχία μας ως μεροκάματα αλλά και αγορά οικοδομικών υλικών. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ