Επισκέψεις στο Βοτανικό Κήπο του ΕΠΑΛ Φαρσάλων

Επισκέψεις στο Βοτανικό Κήπο του ΕΠΑΛ Φαρσάλων

Τον Βοτανικό Κήπο του τομέα Γεωπονίας του ΕΠΑΛ Φαρσάλων επισκέφθηκαν ή επίκειται επίσκεψη την τρέχουσα εβδομάδα, μαθητές και μαθήτριες του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Φαρσάλων, του 1ου και 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων καθώς και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων.

Το ΕΠΑΛ Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τις διευθύνσεις των παραπάνω σχολείων, τους συνοδούς καθηγητές και τους μαθητές/τριες για την άμεση ανταπόκριση και άριστη και υποδειγματική συνεργασία.

Η επίσκεψή τους δείχνει την ευαισθησία τους στο περιβάλλον και στο πράσινο εν γένει ως αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτισμικής κουλτούρας.

Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν με το παραπάνω και είναι βέβαιο ότι η εμπλοκή όλων σε τέτοιου είδους επισκέψεις ενισχύει και πολλαπλασιάζει το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορικής διαχείρισης των φυσικών μας πόρων στο κατώφλι της κλιματικής αλλαγής.

Τους μαθητές υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν ο Δ/ντής του σχολείου κ. Πάνος Κωνσταντίνος και η Υπ/ντρια κ. Ροϊδούλη Ευαγγελία, ενώ η ξενάγηση έγινε από τους εκπαιδευτικούς του τομέα κ.κ. Γκουντίκα Αστέριο, Καρατζιά Αθηνά και Σταφύλη Νικόλαο. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ