"Κόντρα" Εσκίογλου - Καραχάλιου

"Κόντρα" Εσκίογλου - Καραχάλιου

Αναμενόμενη ήταν η "κόντρα" που ξέσπασε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Εσκίογλου και του πρώην Δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιο για τις μελέτες των φραγμάτων Διλόφου και Ναρθακίου.

Αφορμή του διαπληκτισμού ήταν για το πότε συντάχθηκαν και εγκρίθηκαν, με τον μεν Δήμαρχο κ. Εσκίογλου να κάνει λόγο για εποχή του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Καπετάνο και τον δε πρώην Δήμαρχο κ. Καραχάλιο να υπενθυμίζει ότι συντάχθηκαν και εγκρίθηκαν το 2009.

Λύθηκε όμως άμεσα το θέμα, όταν ο κ. Καραχάλιος πρότεινε στον κ. Εσκίογλου να ανοίξει το φάκελο και να διαβάσει ημερομηνίες και σφραγίδες.

Όπως έχουμε τονίσει κατά το παρελθόν, είναι κρίμα και ντροπή να "σκιάζετε" ο μόχθος και ο κόπος εργασιών του καθενός αλλά και αυτού της σύσσωμης πρώην δημοτικής αρχής που συμπεριλάμβάνε και τις αντιπολιτευτικές ομάδες καθώς όλοι συζήτησαν και ενέκριναν θέματα από κοινού.

Μία ολόκληρη πρώην Δημοτική Αρχή που αποφασίζει, εγκρίνει και προχωρά σε έργα, τη στιγμή που κάποιοι ούτε καν είχαν σχέση με τα κοινά του τόπου.

Η άγνοια απαιτεί σιωπή και αποτελεί το έναυσμα της γνώσης και του σεβασμού... xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ