Προσφορές και δωρεές... (σχόλιο)

Προσφορές και δωρεές... (σχόλιο)

Με αφορμή τη δωρεά οικονομικού έπαθλου στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, γίναμε και πάλι μάρτυρες μιας τακτικής όπου η Δημοτική Αρχή αποδέχεται δωρεές και προσφορές από πολίτες και όχι μόνο.

Φυσικά, ποτέ και σε κανένα Δήμο δεν έχει απορριφθεί ένα τέτοιο αίτημα.

Με δεδομένο τα παραπάνω, επικεντρωνόμαστε σε ένα πρόσφατο αίτημα του αείμνηστου Κώστα Τύμπα περί προσφοράς του για δαπάνη στέγασης των οδηγών ταξί.

Ο Κώστας Τύμπας είχε τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας την άμεση ανάγκη της στέγασής τους και προσφέρθηκε ενώπιον όλων των δημοτικών συμβούλων σε εκείνη τη συνεδρίαση, να αναλάβει το κόστος δαπάνης ενός στέγαστρου όπου θα μπορούσαν να αναμένουν οι επαγγελματίες και να μην χρειάζονται να περιτριγυρνούν σε καταστήματα δίπλα από την πιάτσα τους σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Δυστυχώς το αίτημά του απορρίφθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Δαμιανό, με την αιτιολογία ότι το αίτημά του θα το "φροντίσει" ο Δήμος.

Πράγματι ένα και πλέον χρόνο μετά, τοποθετήθηκε ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι.

Αιτία του σχόλιου είναι ότι όταν η Δημοτική Αρχή αποδέχεται προσφορές και δωρεές από πάσα κατεύθυνση είναι λυπηρό να μην της δέχεται από όλους και να κάνει εξαιρέσεις.

Η επιθυμία προσφοράς δεν πρέπει να έχει σύνορα και αποκλεισμούς, διότι υπάρχουν άνθρωποι που επιδιώκουν να αφήσουν ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και ευημερία της επαρχίας.

Έτσι απλά, για να τους θυμόμαστε... xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ