Η επιρροή της πολιτικής (σχόλιο)

Η επιρροή της πολιτικής (σχόλιο)

Ποιος είπε ότι η πολιτική βούληση δεν μπορεί να επηρεάσει την τοπική οικονομιά; Όποιος διαφωνεί με αυτό μάλλον διαψεύδεται.

Ο λόγος, για το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Δήμου Βόλου και ουσιαστικά του Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει μία ξεχασμένη πόλη της Ελλάδας με άπειρη ομορφιά, σε μία πόλη που αποτελεί τουριστικό θέρετρο και ουσιαστικά πόλο έλξης καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ως γνωστό, τα τελευταία χρόνια ο εορτινός στολισμός αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που πλημμυρίζουν την πόλη. Μια πόλη πεντακάθαρη, αναβαθμισμένη και καλοσυντηρημένη.

Ο Βόλος που ήταν κάποτε μία πόλη βιοτεχνιών και βιομηχανιών και αποτελούνταν επί των πλήστων από κόσμο της εργατικής τάξεως, σήμερα αναδεικνύεται ως μία πόλη επενδύσεων με σωρεία επιχειρηματιών.

Συγκριτικά με άλλες πόλεις της Περιφέρειας, η εύρεση ενοικιαζόμενου καταστήματος ή διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης είναι δύσκολη.

Η αγορά του Βόλου πλέον δείχνει να μην ζηλεύει τίποτα από γειτονικές πόλεις. Όσο για τη τοπική οικονομία, η ανοδική της τάση συνεχίζεται. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ