Παρουσία όλων των Προέδρων ο αγιασμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δασολόφου

Παρουσία όλων των Προέδρων ο αγιασμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δασολόφου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ο αγιασμός του χώρου που στεγάζεται ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Δασολόφου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

Κατόπιν της εξαιρετικής διαμόρφωσης χώρου και μάλιστα παρουσιάζοντας εκθέματα πολιτιστικής κληρονομιάς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσκάλεσε και φιλοξένησε τον νυν και όλους τους πρώην εν ζωή Προέδρους της Κοινότητας στην μικρή τους ζεστή εκδήλωση.

Διατηρώντας όλα τα νόμιμα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευρυπίδης Τριανταφύλλου καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους και προέβη σε ανάλυση για τους στόχους του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δασολόφου κ. Χρήστος Βασιλόπουλος και οι πρώην Πρόεδροι κ.κ. Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, Γρηγόρης Δημακόπουλος, Γιώργος Σπανός, Αχιλλέας Αγγελουσόπουλος, Βασίλειος Ντοκούζης, Γρηγόριος Ντοκούζης δήλωσαν ότι θα σταθούν δίπλα στο Σύλλογο σε κάθε του ανάγκη και όχι μόνο ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν το Δ.Σ. που αναδεικνύει την Κοινότητά τους. XX
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ