Ποιον "καίει" η επιστολή παραίτησης του κ. Γιάννη Τριάντη;

Ποιον "καίει" η επιστολή παραίτησης του κ. Γιάννη Τριάντη;

Τους Ασκούς του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε η επιστολή παραίτησης του ανεξάρτητου πλέον μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Τριάντη, καθώς έδειξε μία εικόνα “δυσλειτουργίας” της Δημοτικής Αρχής. Μία εικόνα που εικαζόταν στην κοινή γνώμη άλλα που δεν είχε ποτέ επιβεβαιωθεί!

Ουσιαστικά η επιστολή παραίτησης του κ. Τριάντη δείχνει την πικρία του απέναντι στον Δήμαρχο κ. Ιορδάνη Εσκίογλου, ο οποίος δεν αναγνώρισε το έργο και την προσφορά του ως Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΦ.

Η επιστολή, όμως, αφήνει τεράστιες αιχμές περί αρμοδιοτήτων, όπου ουσιαστικές αποφάσεις του Δημάρχου δεν παίρνονται από τον ίδιον αλλά από την Αντιδήμαρχο!

Μάλιστα ο κ. Τριάντης δεν παραλείπει το γεγονός ότι, οι απόψεις και συμβουλές του για επίλυση προβλημάτων της ΔΕΥΑΦ έπεφταν στο κενό, καθώς προτιμούσε ο Δήμαρχος να συμβουλευτεί την Αντιδήμαρχο και να τα αποτρέψει όλα τη στιγμή που ήταν και είναι πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ!

Αφήνει επίσης αιχμές ότι η παράταξη αποτελείται από μία κλίκα 4 συμβούλων που ενδεχομένως "κόβουν και ράβουν" στο Δήμο χωρίς να υπάρχει η συλλογική άποψη απ' όλα τα μέλη της παράταξης.

Με το ενδεχόμενο αυτό που εκφράζει ο κ. Τριάντης, καταλαβαίνει κανείς ότι νέες παραιτήσεις και δυσαρέσκειες αιωρούνται στην παράταξη που διοικεί την επαρχία μας.

Ως γνωστό, ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Εσκίογλου εκτελεί και καθήκοντα Προέδρου στη ΔΕΥΑΦ και μας είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει ο ίδιος τα προβλήματα της Υπηρεσίας.

Έτσι, στην επιστολή του κ. Τριάντη που αναφέρει ο ίδιος ότι δεν προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε συζητήσεις στην Αθήνα για θέματα της ΔΕΥΑΦ, θεωρούμε ότι είναι περιττό.

Περιττό εξίσου είναι το να συμβάλλεις με προσφορά έργων και να περιμένεις την αναγνώρισή του διότι ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

Δηλαδή, ένα ”μπράβο” θα “έσωνε” την όλη κατάσταση; xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ