Πολιτικό ανάστημα (σχόλιο)

Πολιτικό ανάστημα (σχόλιο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμφωνεί η μείζονος αντιπολίτευση με την συμπολίτευση για ουσιαστικά έργα που αναδεικνύουν την επαρχία μας.

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είδε για άλλη μία φορά την σύμφωνη γνώμη και των δύο παρατάξεων για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην επαρχία μας και ίσως σε όλο τον πανελλαδικό χώρο, που αφορά την εκμίσθωση μεγάλης δημοτικής έκτασης για χρήση φωτοβολταϊκού πάρκου.

Έχοντας πλέον εξετάσει λεπτομερώς όλα τα οικονομικά ωφέλη του Δήμου αλλά και των κατοίκων, η έγκριση αυτής της μεγάλης επένδυσης έδειξε να είναι ουσιαστική.

Η εισήγηση του κ. Άρη Καραχάλιου με πρόχειρους λογαριασμούς, όπου ο Δήμος μας θα επωφεληθεί με περίπου 150.000 ευρώ ετησίως και οι κάτοικοι της περιοχής με 90.000 ευρώ περίπου ετησίως, έδειξε να είναι ένα ρεαλιστικό νούμερο για τους υπεύθυνους εκπροσώπους της εταιρείας που επιθυμεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Θεωρούμε ότι είναι κρίμα και άκρως λυπητερό για όσους έδειξαν την αντίρρησή τους με αρνητική ψήφο, καθώς θεώρησαν ότι κάτοικοι της περιοχής είδαν την έγκριση αυτή ως απειλή και όχι ως κέρδος.

Το γεγονός ότι θα ρέουν οικονομικά ωφέλη με τις παραπάνω τιμές αλλά και ότι θα δημιουργηθούν πάρα πολλές νέες θέσεις εργασίας, δείχνει απλούστατα ότι η τοπική οικονομία θα επωφεληθεί κατά το μέγιστο.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εφημερίδα μας έχει δημοσιοποιήσει τα τεράστια οικονομικά ωφέλη γι' αυτή τη πολύ μεγάλη και σημαντική επένδυση και αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι σύμβουλοι ενδεχομένως να μην ενημερώνονται από το τοπικό τύπο, παρά από "ράδιο αρβύλα". Κρίμα... xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ