Έντονη ανησυχία για κατάρρευση τοιχίου στο Δασόλοφο Φαρσάλων

Έντονη ανησυχία για κατάρρευση τοιχίου στο Δασόλοφο Φαρσάλων

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν εδώ και καιρό κάτοικοι και κυρίως γονείς από την Κοινότητα του Δασολόφου καθώς το τοιχίο που βρίσκεται στο προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου δείχνει να είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

Συγκεκριμένα, το τοιχίο που βρίσκεται στην δυτική πλευρά του πρώην Δημοτικού Σχολείου Δασολόφου έχει πάρει επικίνδυνη κλίση και μάλιστα η ρωγμή του δείχνει ακόμη περισσότερο την επικινδυνότητα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο χωριό υπάρχουν δεκάδες παιδιά που αθλούνται και παίζουν στο συγκεκριμένο χώρο καθώς δεν υπάρχει άλλος ιδανικός χώρος στην κοινότητα.

Όσο για το τοιχίο, είναι περίπου 50 μέτρα σε μήκος και τουλάχιστον 2 μέτρα σε ύψος κατασκευασμένο από τσιμεντόλιθους και με κάγκελα στο πάνω μέρος, πράγμα που μπορεί κάλιστα να αποβεί μοιραίο σε περίπτωση κατάρρευσης και καταπλακώσης παιδιών ή επισκεπτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει αναφορά από αιρετούς της τοπικής κοινότητας προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Φαρσάλων για το συγκεκριμένο θέμα και εντούτοις δεν έχουν λάβει καμία σαφή απάντηση για τυχόν αναστήλωση του.

Εάν επιθυμούμε να διατηρούμε ζωντανές τις κοινότητες της επαρχίας μας οφείλει η δημοτική αρχή να εξετάσει τα καθημερινά προβλήματα όλων και να δίνει άμεσες λύσεις σε αυτές.

Οφείλουμε να ευγνωμονούμε τους “ηρωϊκούς” νέους που διατηρούν την κοινότητά τους ως “ζωντανό κύτταρο” της επαρχίας μας. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ