Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης Φαρσάλων

Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης Φαρσάλων

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων καταγγέλλει την παράνομη χωματερή με επικίνδυνα απορρίμματα δίπλα σε κατοικημένη περιοχή της πόλης μας, την ίδια στιγμή που η δημοτική αρχή περηφανεύεται για του ότι παίρνει μέρος σε συνεδριάσεις για την κλιματική αλλαγή.

Τι κάνει λοιπόν η δημοτική αρχή Φαρσάλων;

Που ακριβώς μέσα σε κατοικημένη περιοχή, πάνω στην νέα πομώνα για την ύδρευση των κατοίκων της πόλης μας, δημιουργήθηκε και υπάρχει αυθαίρετα εν μέρει και ανεξέλεγκτα νέος τεράστιος σε έκταση και όγκο δίπλα στις εργατικές κατοικίες σε δημόσιο χώρο περιφραγμένο κατά το ήμισυ των πλευρών του, και με την ανοχή της Δημοτικής αρχής υπάρχει με επικίνδυνα απόβλητα.

Όπως, σκουπίδια, κλαδιά, πλαστικά, αδρανή οικοδομικά υλικά, παλιά έπιπλα, εξαρτήματα, ανταλλακτικά φανοποιεία, κ.λπ..

Όλα αυτά προκαλούν ρύπανση-μόλυνση και επιπλέον αυτού στην επιφάνεια αυτή βόσκουν και κοπάδια, επίσης τα βρόχινα νερά στραγγίζουν και προκαλούν μόλυνση υδροφόρα ορίζοντα σε σχέση με την νέα πομώνα.

Συγχρόνως όλων αυτών γίνεται και σοβαρή υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της πόλης των Φαρσάλων μιας και βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της πόλης από τον περιφερειακό δρόμο, και συντρέχει και μεγάλος κίνδυνος καθημερινά πυρκαγιάς και συνεπώς κίνδυνος για την δημόσια υγεία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων θεωρεί πολύ σοβαρή την κατάσταση αυτή και χρειάζεται άμμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ