"Βουλιάζει" το Πολιτιστικό Κέντρο

"Βουλιάζει" το Πολιτιστικό Κέντρο

Κυριολεκτικά "βουλιάζει" κάθε απόγευμα ο χώρος γύρω από το Πολιτιστικό Κέντρο, με νέους απ' όλη την επαρχία στην προσπάθεια να απολαύσουν μία μικρή και λιτή έξοδο κατόπιν των περιοριστικών μέτρων.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι αποστάσεις και ο αριθμός των "πηγαδιών" τηρούνται απόλυτα και παράλληλα αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν χρήση μάσκας.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι, από τις 9 το βράδυ αρχίζουν να αναχωρούν όλοι για τις οικείες τους, με αποτέλεσμα να ερημώνει το Πολιτιστικό Κέντρο.

Και όμως το Πολιτιστικό Κέντρο δεν αποτελεί το μοναδικό "καταφύγιο" για αρκετούς συμπολίτες μας, εφόσον οι συνοικιακές πλατείες δέχονται και αυτές τους δικούς τους περίοικους.

Άλλο ένα αγαπημένο σημείο των Φαρσαλινών φαίνεται να είναι οι πρόποδες του Αλσυλλίου, που δεκάδες απολαμβάνουν καφέ, συζήτηση και θέα, ενώ δεκάδες ακόμη έχουν βάλει τα αθλητικά για την καθιερωμένη τους άθληση.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και οι Φαρσαλινοί δείχνουν την αγανάκτισή τους για τον πολύμηνο περιορισμό λόγω του κορονοϊού και επομένως είναι απολύτως δικαιολογημένη η οργή και αγανάκτιση όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας, για τα συνεχόμενα περιοριστικά μέτρα.

Ευελπιστούμε ότι αποφεύγοντας την εξάπλωση του κορονοϊού με τα περιοριστικά μέτρα, δεν θα επηρεάσει τους πολίτες με ψυχολογικές διαταραχές. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ