Άστοχες δηλώσεις από τον νέο Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Γούσια

Άστοχες δηλώσεις από τον νέο Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Γούσια

Δυστυχώς παρατηρούμε για πρώτη φορά τις εντελώς άστοχες δηλώσεις ενός νέου αιρετού της τοπικής μας αυτοδιοίκησης, παρ' ότι προσπαθούμε να δώσουμε το βήμα σε νέους ανθρώπους που επιδιώκουν να ασχοληθούν με τα κοινά.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του νέου Αντιδημάρχου Φαρσάλων κ. Δημήτρη Γούσια, μας δείχνει την έσχατη προσπάθειά του να αναδείξει έργα που ναι μεν υλοποιεί η παρούσα Δημοτική Αρχή, ενώ όλες οι προεργασίες των συγκεκριμένων έργων, που αν μη τι άλλο είναι οι πιο ουσιαστικές, έχουν δρομολογηθεί από την πρώην Δημοτική Αρχή.

Ειδικότερα, και όπως έχουμε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν, η ασφαλτόστρωση του κοιμητηρίου των Φαρσάλων εντάχθηκε και εγκρίθηκε μαζί με την ασφαλτόστρωση του χώρου στάθμευσης στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών "Φιλόδημος II" το 2019!

Το 2017 μπαζώθηκε για χρήση χώρου στάθμευσης η έκταση πίσω από το ΤΟΕΒ με μηχανήματα του Δήμου.

Για τους λόγους αυτούς θεωρούμε ότι είναι εντελώς άστοχες οι κάτωθι δηλώσεις του Αντιδημάρχου και κρίνεται άδικο το να "καρπώνεσαι" από κόπους και έργα άλλων.

Φυσικά είναι φρόνιμο να απολογείται κανείς, έστω και εκ των υστέρων, όταν η γνώση για τα τεκτενόμενα του Δήμου κατά το παρελθόν είναι περιορισμένη.

Εκτός φυσικά εάν η σύνταξη του άρθρου και δηλώσεων δημοσιεύεται από το γραφείο τύπου χωρίς την έγκριση του αιρετού, όπου καθόλου ατυχέστατη η ονομασία του ως “γραφείο προπαγάνδας” από επικεφαλή αντιπολιτευτικής παράταξης.

Το πολιτικό ανάστημα του αιρετού είναι να διορθώνει τα όποια λάθη του για να τον επαινεί ο λαός.


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέοι χώροι στάθμευσης στο νεκροταφείο και στον ΤΟΕΒ Ενιπέα στα Φάρσαλα
Στη διαμόρφωση δύο νέων χώρων στάθμευσης σε ισάριθμες εισόδους της πόλης προχώρησαν το τελευταίο διάστημα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φαρσάλων.

Τα συνεργεία αρχικά απομάκρυναν τα υλικά που είχαν εναποτεθεί στο χώρο δίπλα στο νεκροταφείο λόγω της έκτακτης περίστασης με την πρόσφατη θεομηνία και στη συνέχεια προχώρησαν στη διαμόρφωση και τη χαλικόστρωση προκειμένου να μπορούν με ασφάλεια να παρκάρουν οχήματα.

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος χώρος στην είσοδο των Φαρσάλων από Βόλο, χρησιμοποιείται από βαρέα οχήματα «αποφορτίζοντας» έτσι την πόλη.

Αντίστοιχες εργασίες καθαρισμού, διαμόρφωσης και επίστρωσης πραγματοποιήθηκαν και στο χώρο πίσω από το κτήριο του ΤΟΕΒ Ενιπέα, πολύ κοντά στη σκεπαστή αγορά, δίνοντας έτσι μία ακόμη εναλλακτική παρκαρίσματος σε πολίτες που δεν επιθυμούν να εισέλθουν με το όχημά τους μέσα στην πόλη, αλλά κυρίως και κατά τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς τις Τρίτες.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γούσιας τονίζει πως «παράλληλα με την επούλωση των πληγών από τον «Ιανό» το έργο και ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Η διαμόρφωση των δύο συγκεκριμένων χώρων στάθμευσης στο νεκροταφείο και τον ΤΟΕΒ υπήρξαν έργα που σχεδίασε, προγραμμάτισε και υλοποίησε η παρούσα δημοτική αρχή, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες σε πάρκινγκ που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια». XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ