Βελτιώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο δρόμος Πολυνέρι-Λεύκη

Βελτιώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο δρόμος Πολυνέρι-Λεύκη

Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει το Πολυνέρι με τη Λεύκη, στη διανομαρχιακή οδό Λάρισα - προς όρια νομού Καρδίτσας.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό (IΙ) της δημοπράτησης του έργου συνολικού προϋπολογισμού 371.900 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες αποκατάστασης της οδού σε θέσεις όπου απαιτείται, εργασίες αποκατάστασης και ενίσχυσης στρώσεων οδοστρωσίας και εκ νέου ασφαλτόστρωση της οδού, εργασίες συμπλήρωσης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης καθώς και εργασίες ασφάλισης της οδού.

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές, αποδίδοντας έργα χρήσιμα, που λύνουν προβλήματα της καθημερινότητας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Προχωράμε σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες σημαντικά έργα που ενισχύουν την οδική ασφάλεια και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ