Επαρχία Φαρσάλων: Δεκάδες Ι.Χ. καταστράφηκαν ολοσχερώς από τον "Ιανό"

Επαρχία Φαρσάλων: Δεκάδες Ι.Χ. καταστράφηκαν ολοσχερώς από τον "Ιανό"

Δεκάδες Ι.Χ. που υπέστησαν μεγάλες ζημιές είδαν και βλέπουν τον δρόμο της απόσυρσης ή και της ανακύκλωσης.

Εάν και η διαδικασία φαίνεται να είναι χρονοβόρα λόγω γραφειοκρατίας, υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση των εγγράφων, έτσι ώστε να αποκτήσει ο κάτοχος το πιστοποιητικό καταστροφής.

Σύμφωνα με τη τοπική επιχείρηση ανακύκλωσης του κ. Στρατή στα Φάρσαλα, μας ενημέρωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει μία τέτοια διαδικασία προς εξυπηρέτηση των Φαρσαλινών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνεργεία αυτοκινήτων της επαρχίας μας γέμισαν από οχήματα με ζημιές που προκάλεσε ο Ιανός, ενώ άλλα τόσα εντοπίσαμε στα χωριά που επλήγησαν περισσότερο, με πόρτες και καπό ανοιχτά έτσι ώστε να στεγνώσουν.

Παράλληλα, τα ηλεκτρολογεία αυτοκινήτων εργάζονται ασταμάτητα ενώ οι συνολικές ζημιές των Ι.Χ. αποτελούν ένα μεγάλο οικονομικό βραχνά στους πληγέντες.

Τέλος, οι ιδιοκτήτες καινούργιων αυτοκινήτων είχαν τη δική τους περιπέτεια, καθώς τα οχήματά τους κατευθύνθηκαν αποκλειστικά στις εκάστοτε αντιπροσωπείες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κανένας κάτοχος Ι.Χ. δεν είχε ασφαλίσει το όχημά του με την κάλυψη φυσικών καταστροφών. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ