Ενημέρωση για τις εκλογές των τοπικών οργανώσεων από την Ν. Ε. του Κινήματος Αλλαγής


Σύσκεψη στα Φάρσαλα πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής (πρώην ΠΑΣΟΚ) την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο

για την διαδικασία ανάδειξης της τοπικής οργάνωσης.

Στην εισαγωγή του ο γραμματέας του Κινήματος κ. Στέλιος Τσάκαλος ενημέρωσε ότι η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου, στις έδρες των Δήμων μεταξύ 8:00 το πρωί και 20:00 το βράδυ.

Το μέλος της κεντρικής επιτροπής κ. Δημήτριος Κουτσούκος τόνισε παράλληλα ότι δικαίωμα υποψηφιότητας θα έχουν όλα τα μέλη του Κινήματος και όσοι προβούν σε εγγραφή με αίτηση υποψηφιότητας-εγγραφής.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι υποψηφιότητες κατατέθηκαν στις 20 Ιουνίου όπως όρισε ο κανονισμός του Κινήματος.

Η γραμματέας της τοπικής οργάνωσης κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου παίρνοντας τον λόγο εξέφρασε την επιθυμία της να είναι εκ νέου υποψήφια.

Κατά την διαδικασία της ενημέρωσης δηλώσεις έκαναν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κων/νος Μπαργιώτας, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Γιαννούλας και ο Κώστας Σάββας μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Τέλος, τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση εκτός από την ενημέρωση ήταν το Μακεδονικό αλλά και η ψήφιση του νέου πολυνομοσχεδίου και μεσοπρόθεσμου προγράμματος από την κυβερνητική πλειοψηφία στην Βουλή.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ