ΦΑΡΣΑΛΑ

10 χρόνια μετά... ο "εφιάλτης" ξαναχτυπά


Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη η νέα γεώτρηση που επιδιώκει να κατασκευάσει η Δημοτική Αρχή στη θέση "Βοϊδολίβαδο", όπου προ δεκαετίας περίπου ξεσηκώθηκε όλη η πόλη σε ένα παρόμοιο εγχείρημα της τότε Δημοτικής Αρχής.

Θετική εξέλιξη (σχόλιο)


Νέα τροπή εξελίξεων για φωτοβολταϊκό πάρκο στη Σκοτούσσα έδειξε το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας της εφημερίδας "Νέα Φάρσαλα", όπου δημοσιεύθηκαν οι προθέσεις της γαλλικής εταιρείας.

Ανακοίνωση για τη ρύθμιση της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Φαρσάλων


Ο Δήμος Φαρσάλων σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ./71342 (ΦΕΚ τ. Β 4899/6-11-2020) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020», ανακοινώνει ότι η λαϊκή αγορά Φαρσάλων που πραγματοποιείτε κάθε Τρίτη, θα λειτουργεί ως ακολούθως:

Σε δεινή θέση... (σχόλιο)


Σε άκρως δύσκολη θέση βρίσκονται όλα τα καταστήματα της επαρχίας που συνεχίζουν να λειτουργούν σε περίοδο καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Ξεκινούν από την Περιφέρεια τα έργα αποκατάστασης στην κοίτη του Ενιπέα ποταμού μετά τις καταστροφές του "Ιανού"


Ξεκινούν, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος λόγω θεομηνίας, τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση υποδομών που καταστράφηκαν από τον μεσογειακό κυκλώνα Ιανός στην ευρεία κοίτη του Ενιπέα ποταμού.

Ομόφωνες όλες οι αποφάσεις στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου


Ομόφωνα ψηφίστηκαν όλες οι κάτωθι αποφάσεις στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φαρσάλων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου. Πρόκειται για:

Μεταγραφή της Φαρσαλινής σκακίστριας Ιωάννας Αγγελακοπούλου στον Σκακιστικό Σύλλογο Λάρισας


Η 15χρονη σκακίστρια Ιωάννα Αγγελακοπούλου από τα Φάρσαλα πήρε μεταγραφή για τον Σκακιστικό Σύλλογο Λάρισας, μια ιστορική και μεγάλη ομάδα που πρόκειται να αγωνιστεί στην Α' Εθνική κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Νέο ρεπορτάζ για τα 2.500 στρέμματα στη Σκοτούσσα: Ποια τα μεγάλα οφέλη από την επένδυση


Με αφορμή αιτήσεις για νέες επενδύσεις φωτοβολταϊκών στην επαρχία μας, επανερχόμαστε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Νέα Φάρσαλα" ως προς τις αιτήσεις γαλλικής εταιρείας για σταθμούς φωτοβολταϊκών στις περιοχές του Θετιδίου και του Αγίου Κων/νου της Κοινότητας Σκοτούσσας.

Στεφάνι για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατέθεσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων


Στεφάνι για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατέθεσε στο μνημείο για τους Ήρωες του Πολυτεχνείου που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. ΙορδάνηςΕσκίογλου.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ