ΦΑΡΣΑΛΑ

Πάνω από 150 χιλιοστά βροχή (σχόλιο)


Πάνω από 150 χιλιοστά ανά τετραγωνικό μέτρο ήταν η έντονη νεροποντή της κακοκαιρίας "Διομήδη" που πλημμύρισε ένα μεγάλο μέρος της επαρχίας μας.

Μνήμες από τον "Ιανό" (σχόλιο)


Ξύπνησαν μνήμες από τον "Ιανό" οι χθεσινές εικόνες που τραβήξαμε, όπου παρατηρήσαμε συμπολίτες μας να βγάζουν τα υπάρχοντά τους από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους είτε για να στεγνώσουν, είτε για να πεταχθούν.

Σε απόγνωση εκατοντάδες αγρότες στα Φάρσαλα


Ενόψει έναρξης της καλλιεργητικής περιόδου για το βαμβάκι, εκατοντάδες γεωργοί παραμένουν σε απόγνωση λόγω της μεγάλης αύξησης στα "κετάπια" που έλαβαν από την ΔΕΗ αλλά και την ραγδαία αύξηση τιμών στα λιπάσματα.

Καταπολέμηση κάμπιας των πεύκων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Φαρσάλων


Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με την εταιρεία Οικοανάπτυξη Α.Ε. προέβη στην καταπολέμηση της κάμπιας των πεύκων ή πιτυοκάμπης (Thaumatopoea pityocampa) με χρήση βιολογικού σκευάσματος, σε περίπου επτακόσια (700) πεύκα σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

Η επιρροή της πολιτικής (σχόλιο)


Ποιος είπε ότι η πολιτική βούληση δεν μπορεί να επηρεάσει την τοπική οικονομιά; Όποιος διαφωνεί με αυτό μάλλον διαψεύδεται.

Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων: Γιατί επιστρέφει ο Δήμος 400.000€ στο Υπουργείο


Η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων για το 2021 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης με ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης και με την απουσία όλης της παράταξης του κ. Άρη Καραχάλιου.

Άλλη μία διάκριση για τους εκπαιδευτικούς του Α. Σ. Καράτε "Ηρακλής"


Ακόμη μία διάκριση κατάφεραν οι εκπαιδευτικοί του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε “Ηρακλής”, Αρσενόπουλος Σωτήρης και Αρσενοπούλου Αγγελίνα αφού απέκτησαν το 3ο και 2ο dan αντίστοιχα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛΟΚ.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ