ΦΑΡΣΑΛΑ

Απόψε η "Λευκή Νύχτα" στα Φάρσαλα


Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς διοργανώνει την "5η Λευκή Νύχτα" που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Σε φυσιολογικούς ρυθμούς... (σχόλιο)


Επιστρέφουμε σιγά σιγά σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύλλογος Σαρακατσαναίων επ. Φαρσάλων: Ημερήσια εκδρομή για το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων


Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια του 40ου ανταμώματος Σαρακατσαναίων στο Περτούλι διοργανώνει ημερησία εκδρομή την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Έχουν χάσει τον... “μπούσουλα”! (σχόλιο)


Κατά το παρελθόν, λίγο ως πολύ σχεδόν όλοι οι συμπολίτες μας γνώριζαν ποιά ήταν τα πρόσωπα που εκτελούσαν χρέη Αντιδημάρχων στο Δήμο αλλά και των Προέδρων των Οργανισμών.

Με συναυλία πιάνου και φωνητικής ξεκινούν σήμερα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Φάρσαλα


Με συναυλία πιάνου και φωνητικής της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων ξεκινά σήμερα ένα πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον Ιούνιο, σηματοδοτώντας ένα καλοκαίρι γεμάτο νότες και τέχνη.

Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι των Φαρσάλων


Στην Αθήνα θα μεταβούν και οι συνταξιούχοι των Φαρσάλων όπου θα συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία για την ακρίβεια και τις χαμηλές συντάξεις την Παρασκευή.

Τα πέρι... “επιτυχίας” (σχόλιο)


Συνεχίζει ο Δήμος να ανακοινώνει με δημοσιογραφικά δελτία τα πέρι “μεγάλων επιτυχιών” των εκδηλώσεων όταν η παρουσία των παρευρισκόμενων είναι λιτότατη.

300% αύξηση... (σχόλιο)


Σάλο έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο θέμα της προηγούμενης εβδομάδας με τίτλο “Αιχμές και όχι για τα 1.8 εκ. ευρώ”.

Ο Δήμος Φαρσάλων σχετικά με απάτη με δήθεν «δημοτικούς υπαλλήλους» που μπήκαν σε σπίτι


Με αφορμή πρόσφατο περιστατικό απάτης σε βάρος δημοτών σε χωριό της επαρχίας Φαρσάλων, με το πρόσχημα δήθεν «δημοτικών υπαλλήλων» που έσπευσαν σε σπίτι για «καθαρισμό – απολύμανση» και αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό, ο δήμος Φαρσάλων ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ