ΦΑΡΣΑΛΑ

ΛΑ.ΣΥ Φαρσάλων: Ζητά να γίνουν άμεσα έργα σε πληττόμενες Κοινότητες


Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στις κοινότητες Βασίλι, Ευυδρίου και Υπέρειας και μετά από συνάντηση που είχε με τους προέδρους των κοινοτήτων, τάσσεται στο πλευρό των κατοίκων των παραπάνω χωριών, όπως και σε όλα τα άλλα χωριά του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από τις καταιγίδες και τον Ιανό, που ούτε η δημοτική αρχή Φαρσάλων αλλά ούτε και η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν έκαναν τίποτα για να τα αντιμετωπίσουν.

Για τη Γιορτή Χαλβά... (σχόλιο)


Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα όλων μας για το εάν η φετινή Γιορτή Χαλβά σημείωσε την μεγάλη επιτυχία που τις αξίζει ή όχι.

Ελαφρύ το βαμβάκι (σχόλιο)


Με τις περισσότερες βαμβακοκαλλιέργειες να δείχνουν ότι η παραγωγή είναι ικανοποιητική, εντέλλει η συγκομιδή δείχνει ότι δεν υπάρχει το απαιτούμενο βάρος.

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις... (σχόλιο)


Κατ’ υπόδειξη κατοίκων του Αχιλλείου Φαρσάλων για δρόμο που βρίσκεται μέσα στην Κοινότητα και έχει “κατακλυστεί” κυριολεκτικά από κλαδιά δέντρων, είναι κάτι που δεν θα μπορούσαμε να μην αποθανατίσουμε.

Φάρσαλα: Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας


Το Δ.Σ. του Σωματείου «Σύνδεσμος Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Φαρσάλων «Ο Αχιλλεύς»», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τιμής προς την Τρίτη Ηλικία διοργανώνει εορταστική εκδήλωση που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.

Επερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν στα χωριά Βασιλί, Ευύδριο και Υπέρεια Φαρσάλων


Σε κοινή συνέντευξή τους (23//9/2022), οι πρόεδροι των Τ.Κ των χωριών (Βασιλί, Ευυδρίου και Υπέρειας) Φαρσάλων, από τα οποία διέρχεται ο ποταμός Ενιπέας και είχαν πληγεί έντονα από τις πλημμύρες του ΙΑΝΟΥ πριν από 2 χρόνια, κατήγγειλαν ότι δεν έγιναν ακόμα τα απαιτούμενα έργα στο ποτάμι, που θα θωρακίσουν τους κατοίκους των χωριών τους σε ανάλογα φαινόμενα και ζήτησαν άμεσα παρεμβάσεις, πριν είναι αργά.

Συνεδρίαζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων


Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου (Πατρόκλου 3, 2ος όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων


Κατόπιν αρχαιρεσιών οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φαρσάλων αναδείχθηκε νέο Δ.Σ, εξελεγκτική επιτροπή και αντιπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Πήραν “μπροστά” οι κομπίνες


Ξεκίνησε δειλά δειλά η συγκομιδή του βαμβακιού, του κάποτε λευκού χρυσού, που όλοι περιμένουν και εφέτος να το ονομάσουν.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ