Σάλος για τα self tests


Σάλος γίνεται για τα self tests των εργαζομένων αλλά πολύ περισσότερο για τους γονείς που πρέπει να τα κάνουν στα παιδιά τους.

Πολίτες Β' κατηγορίας (σχόλιο)


Αυτό ακριβώς νιώθουν κάτοικοι της Συνοικίας Αγίου Δημητρίου στα Φάρσαλα, καθώς εδώ και δεκαετίες ζουν χωρίς άσφαλτο μπροστά από τα σπίτια τους.

Νέα Σμύρνη: Στο αυτόφωρο ο 22χρονος επιδειξίας


Μέσα από σειρά καταγγελιών, μαρτυριών αλλά και των δεδομένων στο κινητό και τον υπολογιστή του, οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν να συνδέσουν το παζλ ώστε να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την δράση του νεαρού.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φαρσάλων: Ψήφισμα Πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης στις 4 Μάη


Αντιπροσωπείες σωματείων της δύναμης του Ε.Κ.Φ. συγκεντρώθηκαν στις 4-5-2021, τηρώντας όλα τα μέτρα για τον covid 19 στο Εργατικό Κέντρο και αφού διαβάστηκε το ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα.

Μετά τις 11... (σχόλιο)


Η μεγάλη έναρξη των επισιτιστικών καταστημάτων είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν χιλιάδες θαμώνες για να "πιάσουν" θέση στα αγαπημένα τους καταστήματα.

Πότε πέφτει η αργία και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Με το Πάσχα και τις αργίες του να αποτελούν πρόσφατο παρελθόν το ενδιαφέρον μας στρέφεται πλέον στις επόμενες αργίες της χρονιάς, και ειδικότερα στην πιο κοντινή, αυτή του Αγίου Πνεύματος που μας δίνει κι ένα τριήμερο για ανάσες δροσιάς.

Βοτανικός Κήπος στο ΕΠΑΛ Φαρσάλων


Το 1ο ΕΠΑΛ Φαρσάλων σε μία τρικυμιώδη σχολική χρονιά λόγω της πανδημίας βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης βοτανικού κήπου με οπωροφόρα-καρποφόρα και δασικά δένδρα αλλά και θάμνους, στα πλαίσια του προγράμματος ΜΝΑΕ.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ