Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος «έφυγε» απο κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Τις τελευταίες μέρες πάλευε με τον κορονοϊό και ήταν διασωληνωμένος. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ανεμβολίαστος.

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλευόταν με κορονοϊό από τις 5/12, ενώ στις 10/12 κρίθηκε απαραίτητη του η εισαγωγή του σε ΜΕΘ. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88-89.

Στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε με κορονοϊό, με τον οποίο «χορεύω τανγκό», όπως έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, λίγες ημέρες αφότου διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας αρνούνταν να εμβολιαστεί. Είχε ιδρύσει το κίνημα «Ελεύθεροι Πολίτες», το οποίο στήριζε μεγάλο μέρος της πολιτικής του στην αντιεμβολιαστική ρητορική.

Η ανακοίνωση του «Σωτηρία» για τον θάνατό του
«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» αναφέρει σε ανακοίνωση του το νοσοκομείο Σωτηρία για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ