Στέλλα Μπίζιου: Προτεραιότητα ο πρωτογενής τομέας


«Ο αγροτικός τομέας είναι προτεραιότητα μας και το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με σχέδιο και στοχευμένες παρεμβάσεις στέκονται στο πλευρό των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα της χώρας, υλοποιώντας τη βασική μας στόχευση που δεν είναι άλλη από ένα τομέα - πρωταγωνιστή στη χώρα».

Μάριος Ξηρομερίτης: Απευθείας Αναθέσεις παντού ο Δήμαρχος Λαρισαίων


Ενώ κάποτε ως αντιπολιτευόμενος - ο νυν Δήμαρχος κος Καλογιάννης- μιλούσε με σκληρή πολιτική γλώσσα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου για τις απευθείας αναθέσεις άλλων δημοτικών αρχόντων, τώρα η δημοτική του αρχή τείνει να σπάσει τα ρεκόρ στις απευθείας αναθέσεις.

Στέλλα Μπίζιου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα του Έλληνες οινοπαραγωγούς


«Η απόφαση της κυβέρνησης με την οποία καθορίζεται η διαδικασία επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ), που οι μικροί οινοπαραγωγοί είχαν προκαταβάλει για κρασί, το οποίο όμως δεν είχαν διαθέσει στην κατανάλωση κατά την περίοδο που ίσχυε ο συντελεστής ΕΦΚ κρασιού και έως την ημερομηνία κατάργησής του αποδεικνύει έμπρακτα τη βούληση της κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στους μικρούς οινοπαραγωγούς της χώρας, διορθώνοντας τις στρεβλώσεις που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Στέλλα Μπίζιου: Διευκρινίσεις για το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία


Διευκρινίσεις για την εισαγωγή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, ζήτησε από την υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αναφορά που απηύθυνε στην Υπουργό.

Μ. Χαρακόπουλος προς υπ. Δικαιοσύνης: "Συνεπιμέλεια για τα παιδιά με διαζευγμένους γονείς"


«Προτίθεσθε να εξετάσετε την τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του Οικογενειακού Δικαίου, ώστε να νομοθετηθεί και στην Ελλάδα η συνεπιμέλεια των παιδιών και από τους δυο γονείς, στην περίπτωση που έχει διασπαστεί ο έγγαμος βίος τους;».

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έγκλημα χωρίς τιμωρία η Γενοκτονία των Ποντίων  


«Πράξη ευθύνης προς τους προγόνους μας αλλά και τις μελλούμενες γενιές είναι η κατοχύρωση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Και προς τούτο πρέπει να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες».

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ