Στέλλα Μπίζιου: Λύνουμε το πρόβλημα των εργατών γης – Η ύπαιθρος πρωταγωνίστρια της εθνικής οικονομίας


«Εκφράζω την ικανοποίησή μου προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος για μια ακόμη φορά, άκουσε με προσοχή τις προτάσεις μας και έδωσε λύση στο πρόβλημα των εργατών γης, που απασχολεί έντονα όλους σχεδόν τους δήμους του νομού Λάρισας».

Στέλλα Μπίζιου: Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναβαθμίζει τον ρόλο του ΕΛΓΑ


Συνάντηση εργασίας με τον διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, ενόψει και της συζήτησης για την πορεία του Οργανισμού στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη.

Ζητά ο Μ. Χαρακόπουλος: Σύγκληση Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής για υδατικό πρόβλημα Θεσσαλίας και Αχελώο


Τη σύγκληση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής για τη συζήτηση του υδατικού προβλήματος της Θεσσαλίας, παρουσία εκπροσώπων των συναρμόδιων υπουργείων και των επιστημονικών φορέων, ζητά ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με επιστολή του στην πρόεδρό της κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου.

Κέλλας: «Κυνήγι αγριόχοιρου όλη την κυνηγετική περίοδο-Εργάτες γης έως τέλος του χρόνου-Επίσπευση αποζημιώσεων για κορονοϊό, καταρροϊκό»


«Με το άρθρο 14 του νομοσχεδίου προβλέπεται ο έλεγχος του πληθυσμού των αγριόχοιρων για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Είναι ένα ζήτημα, το οποίο σας είχα θέσει το προηγούμενο διάστημα και μεταφέρω την ικανοποίηση των αγροτών, κυρίως, οι οποίοι είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται ολοσχερώς είτε να παθαίνουν μεγάλες ζημιές».

Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Εθνική ενότητα, συμμαχίες και ενίσχυση του στρατού!


«Ο ελληνισμός οφείλει, παίρνοντας τα ορθά διδάγματα από τις τραγωδίες του παρελθόντος, να αντιμετωπίσει ενωμένος την αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα».

Μάξιμος Χαρακόπουλος: Επιπλέον μέτρα για τη στήριξη μικρών οινοποιών


«Η ουσιαστική στήριξη των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων, που υπέστησαν “πληγές” από την επέλαση του κορονοϊού, είναι επιβεβλημένη για να μην περιπέσουν σε παρατεταμένη ύφεση και χάσουν κάθε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτουν». 

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ