ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σύσκεψη στον Αμπελώνα για την ορθή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων


Η ορθή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω Covid-19 στον Αμπελώνα απασχόλησε τη χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιάννης Κόκουρας, Δήμαρχος Τυρνάβου, και συμμετείχαν  ο Νικόλαος Μιχαλάκης, Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Βούλα Τσακνάκη, Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελώνα, ο κ. Μπίρδας, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου και ο Σπύρος Γκατζηρούλης, Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών & Εμπόρων Αμπελώνα.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου


Μετά τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στην τοπική κοινότητα του Αμπελώνα και τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα που αφορούν τη Τ.Κ. Αμπελώνα από τις 10/8-20/8/2020, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19 παρακαλούνται οι δημότες της Τ.Κ. Αμπελώνα

Δήμος Τυρνάβου: Προληπτικά μέτρα για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας


Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, που αφορούν δράσεις για τον περιορισμό της πιθανότητας της εξάπλωσης της επιδημίας κορωνοϊού, και δη μετά τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στην τοπική κοινότητα του Αμπελώνα, σας γνωστοποιούμε ότι:

Προχωρά σε σύμβαση η βελτίωση του δρόμου Φάρσαλα προς Δομοκό


Προχωρά η διαδικασία για την υπογραφή σύμβασης του έργου «Συντήρηση π.ε.ο. Φάρσαλα - Δομοκός όρια νομού», συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναβαθμίζονται ενεργειακά το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Τυρνάβου


Εγκρίθηκε από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας η ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου και του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου, συνολικού προυπολογισμού 1.391.000 ευρώ, μετά τη σχετική κατάθεση της μελέτης από την Δημοτική Αρχή Τυρνάβου.

Στο Αργυροπούλι ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας για την Αγία Παρασκευή


Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Αργυροπούλι προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής παραβρέθηκε η δημοτική αρχή Τυρνάβου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ