ΦΑΡΣΑΛΑ

Φάρσαλα: Με 21.546,08€ "αποφύγαμε" την διάδοση του COVID-19


Στις 15 Μαΐου συνεδρίασε σύσσωμη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φαρσάλων για την έγκριση πληρωμής χρηματικών ενταλμάτων που αφορούν την κάλυψη αναγκών για την αποφυγή της διάδοσης της πανδημίας/κορονοϊού COVID19.

" Έλαβε φως" η Τρίγωνη Πλατεία


Μόλις ένα 24ωρο χρειάστηκε για να συνδεθεί το ρεύμα με τις κολώνες φωτισμού στην Τρίγωνη Πλατεία, μετά από σχετική δημοσίευση της εφημερίδας "ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ".

Φάρσαλα: Ιερά Παράκληση το Σάββατο από τον Μητροπολίτη για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών


Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 8:30μ.μ., στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνας του Μητροπολίτη μας για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων και συμμεριζόμενος τους κόπους αυτών, θα πραγματοποιήσει Iερά Παρακλήση προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού αυτών στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Ευχαριστήριο της Ιεραποστολής Φαρσάλων


Το Δ.Σ. του Ιεραποστολικού Συλλόγου "Παναγία Ελεούσα" ευχαριστεί θερμά τον Βουλευτή του Νομού Λάρισας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο για την οικονομική προσφορά των πεντακοσίων (500) ευρώ για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Άλλη μία εύστοχη πρόβλεψη από τα "ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ"


Θεωρούμε ότι δεν είναι τυχαίο το να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις εξελίξεις και αυτό επειδή πέντε μήνες νωρίτερα είχαμε σχολιάσει μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας "ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ" την προμήθεια νέων κάδων απορριμάτων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αναβολή εκλογικής διαδικασίας του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου, ότι λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη της μετάδοσης του κωρονοϊού (COVID -19), η εκλογική διαδικασία ανάδειξης των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και η ανάδειξη των νέων αντιπροσώπων του Συλλόγου στην ΟΠΟΤΤΕ, που επρόκειτο να διεξαχθούν τον μήνα Ιούνιο, αναβάλλονται.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ