Επίδομα ρεύματος: Ανοιχτό το Power Pass για όλα τα ΑΦΜ

Επίδομα ρεύματος: Ανοιχτό το Power Pass για όλα τα ΑΦΜ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αιτήσεις για Power Pass στο gov.gr. ενώ σήμερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα και για τα τελευταία ΑΦΜ.

Μέχρι και το πρωί της Παρασκευής μπορούσαν να κάνουν αίτηση οι ωφελούμενοι, των οποίων το ΑΦΜ έληγε σε: 1,2,3,4,5,6,7,8. Εντός της ημέρας - εκτός απροόπτου - θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιστροφή χρημάτων και όσα ΑΦΜ τελειώνουν σε 9 και 0.

Τι ισχύει με το ενδεχόμενο παράτασης
Η πλατφόρμα άνοιξε την Παρασκευή 17-06-2022 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 30η Ιουνίου, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης υποβολής αιτήσεων για το Power Pass ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Ενδεχόμενη ωστόσο παράταση πιθανόν να καθυστερήσει τις πληρωμές που έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

«Θα ήθελα να περιμένουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πάντα παρακολουθούμε τη δυναμική των εξελίξεων, προσπαθούμε να μην δίνουμε πολλές παρατάσεις γιατί όσο δίνεις παράταση για να βοηθήσεις τόσο δυσκολεύεις την εκροή πόρων προς όσους έχουν υποβάλλει έγκαιρα τα στοιχεία τους». xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ