ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Κορονοχρέη»: Τελευταία ευκαιρία για τη ρύθμιση των 72 δόσεων - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν


Περιθώριο έως το τέλος του μήνα έχουν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνει το Υπουργείο Οικονομικών ώστε να μεταφέρουν τις ρυθμισμένες οφειλές τους από την πάγια ρύθμιση των 24 ή 48 δόσεων, στη ρύθμιση των 36 ή 72 δόσεων.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου


Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Φεβρουαρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου σύμφωνα με πληροφορίες.

Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο για μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα


Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και στις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση για να απορροφήσει μέρος των αυξήσεων.

Τέλη κινητής τηλεφωνίας: Πώς απαλλάσσονται οι νέοι ηλικίας 15-29 ετών


Απαλλαγή από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας μπορούν να έχουν οι νέοι ηλικίας 15-29 ετών, καθώς τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Οικονομικών έθεσαν σε παραγωγική λειτουργία το mobilefees.gov.gr.

Πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα επιδότησης για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών


Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 θα «τρέξει» το πρόγραμμα επιδότησης για ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις


Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ενώ ανοιχτά μπορούν να παραμείνουν την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, 16 Ιανουαρίου, τα καταστήματα με το ωράριο λειτουργίας να ορίζεται από τις 11:00 έως τις 20:00.

Επίδομα 250 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν το έλαβαν


Αρκετοί χαμηλοσυνταξιούχοι δεν είδαν στους λογαριασμούς τους το έκτακτο βοήθημα των 250 ευρώ που έπρεπε να λάβουν πριν το τέλος του 2021, σύμφωνα και με τις σχετικές εξαγγελίες.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ