ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τουρισμός για Όλους: Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το voucher των 150€


Με τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός» να έχουν κλείσει από χθες και εν αναμονή των αποτελεσμάτων, σειρά παίρνουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μέσω της ειδικής πλατφόρμας tourism4all.gov.gr η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Με νέα ΑΦΜ σήμερα στο allazosyskevi


Με ΑΦΜ συνεχίζονται κανονικά οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών στην πλατφόρμα allazosyskevi.gov.gr προκειμένου όσοι επιθυμούν να αντικαταστήσουν τις παλιές τους ενεργοβόρες συσκευές.

Fuel Pass 2: Τι αλλάζει με το επίδομα βενζίνης


Αρκετές αλλαγές θα έχει το Fuel Pass 2 σε σχέση με το Fuel Pass 1 που δόθηκε πριν κάποιο διάστημα καθώς έχουν τροποποιηθεί μια σειρά πραγμάτων όπως τα εισοδηματικά κριτήρια, το καθαρό ποσό που θα φτάνει το επίδομα βενζίνης αλλά και αυξημένο μπόνους άυλης κάρτας σε μια προσπάθεια αφενός να στηριχθούν περισσότεροι και με περισσότερα χρήματα κάνοντας ταυτόχρονα μια στροφή στην επιλογή της ψηφιακής κάρτας στην οποία οι πολίτες στο Fuel Pass 1 είχαν γυρίσει την πλάτη επιλέγοντας το iban.

Αλαλούμ με το έκτακτο επίδομα καλοκαιριού 200 ευρώ


Αντικρουόμενα είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν όσοι περιμένουν πως και πως το έκτακτο καλοκαιρινό επίδομα ύψους 200 ευρώ όπως είχε αντίστοιχα δοθεί τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα σε όσους είχαν ανάγκη με αυστηρά κριτήρια.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ