Οι τρεις συνήθειες που πρέπει να εντάξετε στην καθημερινή καθαριότητα


Η καθαριότητα του σπιτιού δεν έχει να κάνει μόνο με το απλό συμμάζεμα. Έχει να κάνει και με την υγιεινή, αφού πολλά σημεία του σπιτιού είναι ιδιαίτερα βρώμικα και χρειάζονται σχολαστικό καθάρισμα. Όμως, και το καθάρισμα του σπιτιού δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Σπιτική μάσκα με αυγό για όλους τους τύπους μαλλιών


Αυτή την περίοδο, μένουμε όλοι στο σπίτι. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως αφήνουμε ατημέλητο και χωρίς φροντίδα τον εαυτό μας. Το αντίθετο. Μπορούμε να τον περιποιηθούμε και μάλιστα με τρόπο φυσικό, χρησιμοποιώντας προϊόντα που υπάρχουν στην κουζίνα μας.

Έξι λαχανικά για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας


Αυτή την περίοδο, όλοι μένουμε στο σπίτι για να προστατευτούμε από τον κορονοϊό, αλλά και να συμβάλλουμε στον περιορισμό της μετάδοσής του. Αλλά για την προστασία μας δεν αρκεί μόνο αυτό, αφού εκτός από τον περιορισμό και την ατομική υγιεινή, σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή.

Προσοχή σε κάρτες αναλήψεων, κινητά και κούπες - Πώς πρέπει να απολυμαίνονται


Ο κορονοϊός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο με ραγδαίους ρυθμούς. Αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι μεταδίδεται πιο εύκολα μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται σε στενή επαφή, μέσω των σταγονιδίων.

Κορονοϊός: Συμβουλές για να διατηρήσετε τα μάτια σας υγιή


«Μακριά τα χέρια από τα μάτια» είναι μία από τις πάγιες συστάσεις των ειδικών για να προστατευθούμε από τον κορονοϊό COVID-19, που μπήκε απότομα στη ζωή μας και έχει φέρει τα πάνω-κάτω. Τί σχέση, όμως, μπορεί να έχει ένας ιός του αναπνευστικού με ένα από τα βασικότερα αισθητήρια όργανα του σώματός μας;

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ