Μάξιμος Χαρακόπουλος: Και με 800σάρι εργάτες γης


Να εξετάσουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως εργάτες γης και όσοι λαμβάνουν το βοήθημα των 800 ευρώ, καθώς λόγω του κορονοϊού υπάρχει έλλειψη εργατικών χεριών -κυρίως αλλοδαπών- καλεί τους αρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Στέλλα Μπίζιου: Ηχηρό το μήνυμα του Έβρου


Μεγάλης στρατηγικής σημασίας εξέλιξη σημειώθηκε στον Έβρο. Η Τουρκία αναγκάστηκε να εκκενώσει τον καταυλισμό που είχε στήσει απέναντι από τις Καστανιές, εγκαταλείποντας με τον τρόπο αυτό τις προσπάθειές της να εκβιάσει την Ελλάδα και την Ευρώπη με «πλημμύρα μεταναστών».

Μ. Χαρακόπουλος: Απόσταξη Κρίσης για παραγωγή αντισηπτικού χεριών από αδιάθετο κρασί


Πρωτοβουλία για την ενεργοποίηση απόσταξης κρίσης, προκειμένου αδιάθετο κρασί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή αλκοολούχων απολυμαντικών διαλυμάτων -στα οποία παρατηρείται έλλειψη- δίνοντας έτσι διέξοδο σε αμπελουργούς και οινοποιούς που πλήττονται από τα μέτρα για τον κορονοϊό, ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Μ. Χαρακόπουλος προς Υπ. Παιδείας και Εργασίας: Επίδομα κορονοϊού σε απόφοιτους ΕΠΑΛ που διεκόπη το πρόγραμμα μαθητείας


Να διερευνήσουν τη δυνατότητα οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ που συμμετέχουν σε προγράμματα μαθητείας, που διεκόπησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους που θα λάβουν οικονομικό επίδομα ή βοήθημα, ζητά ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος από τους υπουργούς Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση και Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως.

Μάξιμος για απάντηση Χατζηδάκη: Τρέξτε γρήγορα το ξεκαθάρισμα των δασικών χαρτών


«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τις πρόνοιες που περιλαμβάνονται στο σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, με το οποίο δρομολογείται το ξεκαθάρισμα των πολλών και συχνά δυσεπίλυτων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε αγρότες και κατόχους αγροτικών εκτάσεων από την έκδοση των δασικών χαρτών.

Μάξιμος προς Βορίδη-Σταϊκούρα: Και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι πλήττονται λόγω κορονοϊού


Πρωτοβουλίες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου να υπάρξουν μέτρα στήριξης των αγροτών και κτηνοτρόφων, καθώς και ο πρωτογενής τομέας πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού, ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Μ. Χαρακόπουλος: Με εθνική αυτοπεποίθηση θα αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή!


«Η φετινή επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας βρίσκει την πατρίδα μας σε μια έκτακτη συγκυρία: την απειλή της πανδημίας και του τουρκικού αναθεωρητισμού, που χρησιμοποιεί τους μετανάστες για να υπονομεύσει την σταθερότητα της χώρας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ