Κέλλας: «Αποζημιώσεις εδώ και τώρα!» Αυτοψία σε Κατωχώρι και Αγ. Γεώργιο


Αυτοψία στις περιοχές των Φαρσάλων, που επλήγησαν από το χαλάζι, πραγματοποίησε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, που βρέθηκε, άμεσα, στο πλευρό των

Στέλλα Μπίζιου: Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ έγκαιρα και στο σύνολο της καταστροφής


«Η μετάβαση της Ελλάδας στη νέα εποχή, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν και ο πρωτογενής μας τομέας μεταβεί στη νέα εποχή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η δικηγόρος και πολιτευτής της

Στέλλα Μπίζιου: Οι νέοι άνθρωποι μπαίνουμε μπροστά στη μάχη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα 


Περιοδεία και επαφές με παραγωγούς αλλά και καταναλωτές, στις λαϊκές αγορές των Φαρσάλων και της Ελασσόνας πραγματοποίησε η δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. 

Όλοι οι υποψήφιοι με το Κίνημα Αλλαγής (ΟΝΟΜΑΤΑ)


H Eπιτροπή Ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε τα τελικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής, για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, για τις ακόλουθες 31 εκλογικές περιφέρειες ανά την επικράτεια:

Λαμπερή βραδιά για τους Λαρισαίους δικηγόρους από τη Στέλλα Μπίζιου


Τους φίλους και συναδέλφους του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας υποδέχθηκε η δικηγόρος και πολιτευτήςτης Ν.Δ. κ. Στέλλα Μπίζιου, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου σε γνωστό μαγαζίτης Λάρισας.

Κέλλας από Ευύδριο και Πολυνέρι:"Το “πάρτυ” με τις τιμές στα αγροτικά προϊόντα τελειώνει σύντομα"


"Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας πρέπει να απαλλαγούν από άδικα βάρη στο πλαίσιο της δημοσιονομικής μας πολιτικής, που προβλέπει σημαντική μείωση της φορολογίας, για να σταθεί η μεσαία τάξη στα πόδια της".

Subscribe to this RSS feed

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωδικός: