ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Απολυμαντικό υγρό παρέδωσε η Περιφέρεια σε Νοσοκομεία και Ιδρύματα της Λάρισας


Ένα τόνο, σε πρώτη φάση, απολυμαντικού υγρού, παρέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας, το ΕΚΑΒ και σε Ιδρύματα της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυξημένες ανάγκες καθαριότητας λόγω του κορωνοιού.

Δωρεά προστατευτικών ασπίδων προσώπου στους αστυνομικούς που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας


Παραδόθηκαν εχτές στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, από τον επίκουρο καθηγητή κ. Γεώργιο Σαχαρίδη του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας TED3D κ. Ηλία Φρυτζαλά, η πρώτη ποσότητα προστατευτικών ασπίδων προσώπου, για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωνοϊό.

Πρόσκληση για Εθελοντική αιμοδοσία στη Λάρισα


Αγαπητοί συμπολίτες
Στην μάχη που συνεχίζουμε να δίνουμε για την αντιμετώπιση του COVID-19 το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ως Νοσοκομείο αναφοράς για τη Θεσσαλία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

20.000 γάντια από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις ανάγκες των Νοσοκομείων


Με 20.000 αποστειρωμένα χειρουργικά γάντια ενισχύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας την 5η ΥΠΕ, προκειμένου τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας να καλύψουν τις κατεπείγουσες ανάγκες τους, λόγω του κορωνοιού.

7 εκ. ευρώ με διαδικασίες - εξπρές στα Νοσοκομεία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Επτά εκατομμύρια ευρώ κατευθύνει με διαδικασίες - εξπρές ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, λόγω του κορωνοιού.

Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας: Ευχαριστίες και συγκρότηση σχεδίου στήριξης πρωτογενούς τομέα


Ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας για την αυταπάρνηση, που δείχνει στην αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID19.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ